Home Extra A e dini ku ndodhet kjo lagje me këtë rrugë në mes…?!

A e dini ku ndodhet kjo lagje me këtë rrugë në mes…?!

91
0

Ruga që nuk ndryshoi pamjen asnjëherë, se paku prej 30 vitesh. Kjo rrugë besa edhe lagjja përreth saj kanë e ndalur orën e kohës!

Kjo lagje dhe rruga në foto, ndoshta, është ndër të rrallat që nuk e ka ndryshuar vetveten, por as të tjerët nuk janë lodhur shumë. Shtëpitë përreth kësaj rruge, në të dyja anët, dalin drejt në të, ndërsa rruga mezi zë një veturë, mirë që është njëkahëshe…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here