Home Extra A e dini se këta gjilanas kanë qenë diplomatë…

A e dini se këta gjilanas kanë qenë diplomatë…

97
0

A e dini se këta gjilanas kanë qenë diplomatë në vende të ndryshme të botës:

-Bejtë Novoberdaliu, ka qenë kryetar Gilani dhe konsull i Jugosllavisë në Stamboll,

-Qazim Selimi, profesor i gjuhës frenge, ka qenë konsull në Afrikën Qendrore,

-Abdyl Haliti, ka qenë atashe ushatarak në Turqi,

-Vukashin Jokanoviq, ambasador i Jugosllavisë në Kinë,

-Goran Svilanoviq, ka qenë ministër i punëve të jashtme të Jugosllavise, njëherit në kryesi të BE-së në Bruksel,

Suzana Novobërdaliu, konsulle e Kosovëes në Stamboll,

-Akan Ismaili, ambasador i Kosovës në SHBA,

-Shkëndije Sherifi, ambasadore në Hungari, Kroaci e Suedi. /Nga dr. Shevçeti/

/www.kohapressnews.org/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here