Home Jeta A e dini se kur ishte hapur kopshti i parë i fëmijëve...

A e dini se kur ishte hapur kopshti i parë i fëmijëve në Gjilan?…/6/

103
0

A e dini se…/6/

Kopshti i parë i fëmijëve në Gjilan ka qenë në rrugicën (sokakun) te Posta e re. Është hapur me 1954.

Edhe atëherë kishte jetë dhe punohej, mendohej e punohej konkretisht për fëmijë e rini, për edukim dhe shkollim, për punë dhe argëtim…! Kishte jetë…

/www.arenapress.info/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here