Home Extra Ai ishte maestro i kohës për fotografi…/Gjurmë në kohë/

Ai ishte maestro i kohës për fotografi…/Gjurmë në kohë/

95
0

Abdurrahman Jonuzi, djali i Ahmet Nepes dhe nënës Fetije, ishte fotograf i njohur gilanas. Ai veçohej për zanatin e fotografisë. Ai ishte artis i fotografisë përmes së cilës regjistroi jetën e një kohe dhe udhëtimin në kohë, duke na lënë një kronikë të pashlyeshme në mes të viteve 1960-1980.

Ai mrekullisht u bë kronist i një kohe në të cilën përmblidhet e kaluara e Gjilanit.
Dr. Shevçeti për Abdurrahman Jonuzin thotë: “ISHTE MAESTRO I KOHËS PËR FOTO!”
I tillë ishte, duke lënë gjurmë në kohë përmes mendjes së kthjellët imagjinative dhe syrit të tretë – aparatit fotografik./SH.M.& N.B./www.kohapressnews.org/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here