Ky vit shkollor – as i humbur, as i dĂ«shtuar –...

/Nga Nexhat Buzuku/ Duke qenë se fatkeqësitë natyrore krijojnë situata të reja dhe të papritura,...

Veprat e Ibrahim Kodrës prezantohen në Lihtenshtajn

/Arenapress.info/ Në fillim të korrikut në Liechtenstein, në njërën ndër...

Si të zëvendësojmë fjalët e huaja në gjuhën shqipe? /Nga A...

Si të zëvendësojmë plotësisht ose pjesërisht fjalët e huaja në gjuhën shqipe?

A do tĂ« fillojĂ« mĂ«simi nĂ« objekte shkollore…?!

/Nga Fehmi Sylejmani/ Kur kanë ngelë pak më shumë...

KOHË MASKARADASH

E rikthen momenti pas katĂ«r vitesh... KOHË MASKARADASH Faqja e ZezĂ« duartrokitet nĂ« Sheshe Bardha prej...

Ja kur fillon aplikimi për regjistrim në klasën e 10-të për...

Bazuar në Udhëzimin Administrativ dhe sipas Kornizës së Kurikulit të Arsimit Parauniversitar të Republikës së Kosovës, për...

MĂ«simi pĂ«rmes fotografisĂ«: MĂ«simi nga distanca i padĂ«shiruar… /Gjimnazi “Zenel...

Përmes këtyre fotove prezentojmë ecurinë e mësimit në shkollë, i pazëvendësueshëm me çfarëdo forme tjetër. Mësimi...

Para një viti mësimdhënësit ofendoheshin vetëm pse kërkonin mirëqenie pak më...

/Editorial - qasje/ /Nga Murat Mustafa/ Pak më shumë se një vit mësimdhënësit...

BARDI I MALIT TË ÇEPURIT ..dhe mali i dashuruar… – /refleksion...

/Nga Timo MERKURI/ BARDI I MALIT TË ÇEPURIT..dhe mali i dashuruar... - /refleksion kushtuar krijuesit Sabit Rrustemi/

UNIVERSI POETIK QË NUK SHTERRON / PĂ«r ciklin poetik tĂ« ...

/Nga Xheladin MJEKU/ UNIVERSI POETIK QË NUK SHTERRON ( Sabit Rrustemi: “PA NJË VDEKJE MBES”, poezi,...

Recent Posts