Haziri: Mirënjohje për Nijazi Hysenin për kontributin 40-vjeçar në arsim

Gjilan, 6 prill 2020 – Kryetari i Komunës së...

Nga Shkolla e Artit Pamor në Gjilan: Frymëzimi dhe kreativiteti artistik...

Arti i jetës nuk është ndalur kurrë - sepse është i gjithkohshëm, është shpirti frymëzues, është si kandili që nga një shkëndijë...

Anisë Murseli nga Gjilani pranohet në tri universitete të njohura amerikane

Kjo vajzë e mrekullueshme ka arritur që në një konkurrencë të madhe prej 35.220 kandidatëve të tregojë dije e kreativitet të...

Haziri: Mësimi online i mban fëmijët në lidhje me mësusesit, me...

Gjilan 28 mars 2020 – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka parë sot nga afër procesin e mësimit online, që...

VIZITORI

Një tregim i radhës për ju që po i respektoni rekomandimet e institucioneve përkatëse!

SHFRYMJA E MRAMĂ‹ E HAJDIN MALĂ‹S

Nga Sabit Rrustemi /Gratis nga Shpia/ SHFRYMJA E MRAMĂ‹ E HAJDIN...

Po e lëshoj perden, dhe po i fiku dritat… Teatri...

Mua më latë të fundit, s’kam qare pa ardhë te ju!

PĂ‹RDERISA JE ANTIDASHURIA

Poezi /Nga Sabit Rrustemi/ Po i lajë duart prej tejeqysh i kam larë parreshtur...

Si të ndihmohen fëmijët për t’iu përshtatur jetës jashtë shkollave?

Duhet të organizojmë lojëra e aktivitete në shtëpi, sidomos për të vegjëlit, ndërsa për fëmijët e rritur duhet të kemi kujdes...

Seneka: Ose Scipioni duhej të mbetej i humbur për Romën, ose...

Zemërimi është si ato rrënojat që shemben dhe përplasen me gjithcka që gjejnë poshtë. Ne shpesh herë duam një...

Recent Posts