Shpërndahen tabletë për nxënësit me aftësi të kufizuara në Verbicë e...

Gjilan, 21 dhjetor 2020 – Në shkollën “ Fetah Qerimi” të Verbicës së Zhegocit, u shpërndanë sot tabletë për nxënësit...

Haziri: Shkollat e Gjilanit shembull i mirë në respektimin e masave...

Me rastin e përfundimit të gjysmëvjetorit të parë shkollor 2020/21, kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka uruar nxënësit, mësimdhënësit, stafin...

Rinia Studentore e Universitetit “Kadri Zeka” nĂ« Gjilan: “Ka kohĂ« qĂ«...

Rinia Studentore e UKZ-së përmes një reagimi informues publik u është drejtuar studentëve, stafit të vërtetë akademik dhe administrativ, si dhe qytetarëve...

Edhe Kamenica pjesĂ« e festivalit tĂ« artit publik – murali qĂ«...

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, i ka dhënë pamjen e ndryshimit Kamenicës, qytetit më të bukur në vend. Një...

ANĂ‹S LUMENJVE

Si atëherë si sot, i vuajtur, i shkelur nga bejlerë e hajdutë, populli shqiptar vazhdon të vuaj...

Korrja e grurit – njĂ« mrekulli imagjinative e jetĂ«s e pĂ«rjetĂ«suar...

Korrja e grurit - pikturë e profesor Ramadan Arifit, i cili mjeshtërisht ka përjetësuar jetën reale në art. Piktori...

FSHIHET DITA NĂ‹PĂ‹R SHI

/Nga Sabit Rrustemi/ Ars repriza … FSHIHET DITA NËPËR SHI ...

NĂ« SHFMU “Selami Hallaçi” e nĂ« shkollĂ«n “Hello” (institucion privat) nĂ«...

Disa nxënës të shkollës “Selami Hallaçi” në komunën e Gjilanit si dhe një mësimdhënëse nga kjo shkollë janë infektuar me virusin COVID-19.

IMAZH I NDRYRË /Poezi motrës/

Nazmije Xhaferi - Hasani I M A Z H I N D R Y...

Gjenerali e vĂ«shtroi nĂ« mĂ«nyrĂ« pyetĂ«se. – E thirrĂ«n me ngut…/muzgu...

Ismail Kadare - "Gjenerali i ushtrisë së vdekur" …jam vetëm? Po prisni. Desha t'ju pyesja. Ku e...

Recent Posts