Jasharaj: Nuk është zgjidhur ende çështja e sigurimit të mjeteve mbrojtëse...

Drejtuesi i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, në Interaktiv të KTV-së ka thënë se ende nuk është zgjidhur çështja e sigurimit të mjeteve mbrojtëse...

Jasharaj kritikon DKA-të për moszëvendësim të mësimdhënësve të sëmurë

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), Rrahman Jasharaj, ka kritikuar drejtoritë komunale të arsimit se nuk po...

Kush është kryezot këtu?/muzgu 17/

Ismail Kadare - "Ura me tri harqe" Kush është kryezot këtu? Konti Stres i Gjikëve. E paçi...

Një muzg të diele kaluan lumin ca njerëz të ngutur e...

Ismail Kadare - "Ura me tri harqe" …që humneronte midis dërrasave, dukej se i bënte edhe më...

Inventar dhe pajisje teknologjike nga Zvicra për shkollat e Kamenicës

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, përmes një postimi në FB ka bërë të ditur për donacionin që ka ardhur nga Zvicra,...

Edhe unĂ« ju njoh, mĂ« duket, vetĂ«m se s’mĂ« kujtohet emri…/muzgu...

Herman Hese - "Endacaku Knulp" …ngritur shikimin një çast e sytë iu verbuan nga drita e...

Ku shkojnĂ«, vallĂ«? Ç’kanĂ« kĂ«shtu? – pyeta pa iu drejtuar kujt…/muzgu...

Ismail Kadare - "Ura me tri harqe" …kësaj isha i sigurt se ndonjë qyqan do të guxonte i...

MĂ«simi pĂ«rmes fotografisĂ«: MĂ«simi nga distanca i padĂ«shiruar… /Gjimnazi “Zenel...

Përmes këtyre fotove prezentojmë ecurinë e mësimit në shkollë, i pazëvendësueshëm me çfarëdo forme tjetër. Mësimi...

Të vonuarit vazhduan të arrinin gjersa ra muzgu /muzgu 11/

Ismail Kadare - "Gjenerali i ushtrisë së vdekur" … ata të krahinave më të largëta. Ashtu,...

Një parandjenjë e zymtë nuk i ndahej /muzgu 10/

Ismail Kadare - "Gjenerali i ushtrisë së vdekur" …Filloi të mos u besonte numrave të gurëve...

Recent Posts