Home Kult/Arsim Cilët ishin pionierët e dramës gjilanase…?

Cilët ishin pionierët e dramës gjilanase…?

84
0

Cilët ishin pionierët e dramës gjilanase…?

Drama “Muzikantët e rruges”, dikur në Gjilan…
Pionierët e dramës gjilanase: Zymka Tali, Isa Gash, Enver Tali dhe Shefqet Mustafa…/Nga dr. Shevçeti/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here