Home Lajmet COVID-19 vendos orën policore në Francë: Sonte, 20 milionë francezë u mbyllën...

COVID-19 vendos orën policore në Francë: Sonte, 20 milionë francezë u mbyllën – gjoba mbi 3,000 euro

117
0

Për rreth 20 milionë francezë është vendosur ora policore si një masë qeveritare kundër epidemisë së virusit korona, nga sonte në orën 21:00 deri në 06:00 të mëngjesit.
Personi që shkel rregullat përballet me një gjobë prej 135 eurosh dhe në rast të përsëritjes së shkeljes, do të vendoset një gjobë deri në gjashtë muaj burg dhe 3,750 euro, raportojnë mediat franceze. .

Karantina e natës vlen për Parisin dhe zonën e tij më të gjerë, si dhe për qytetet Lyon, Lille, Toulouse, Montpellier, Saint-Etienne, Marseille, Rouen dhe Grenoble.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here