Home Extra DĂ«shtimi i madh…!

DĂ«shtimi i madh…!

135
0

/Nga Kimete Berisha/

Gjykata e ulĂ« dĂ«nimin e vrasĂ«sit tĂ« gruas dhe vajzĂ«s sĂ« tij, dhe e obligon vrasĂ«sit qĂ« t’i kompensojĂ« viktimat me nga 50 Euro.

‘Tregti’ me gjakun e viktimave.

Sipas gjykatĂ«sit, me zĂ« tĂ« shterur nga korrupcioni dhe padrejtĂ«sitĂ« qĂ« i ka vendosur nĂ« jetĂ«n e tij, nĂ« dĂ«m tĂ« viktimave, dhe sipas ‘drejtĂ«sisĂ«’ shqiptare (kosovare), vepra e vrasĂ«sit P.Ndrecaj, nĂ« fillim ishte jashtĂ«zakonisht e rĂ«ndĂ« (pĂ«r dĂ«nim tĂ« pĂ«rjetshĂ«m), dhe pas njĂ« kohe, vepra e njejtĂ« ‘u zbut’ (pĂ«r ku me ditĂ« çfarĂ« arsye), dhe vrasĂ«si u mĂ«shirua nga ‘drejtĂ«sia’.

Ndërkohë presidenti Hashim Thaçi i uron nxënësit për fillimin e vitit të ri shkollor, i njejti që ua falë dënimin vrasësësve të fëmijëve.

P.S.- MĂ« vjen tĂ« bĂ«rtas, tĂ« qaj, tĂ« ‘zhdukem’ nga ky ferr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here