Home Extra Dimri në Banjë të Sjarinës…

Dimri në Banjë të Sjarinës…

55
0

Reshjet e borës mbuluan Banjën e Sjarinës, duke i dhënë një pamje të bukur. Fotot ilustrojnë dimrin që ka zbritur në vendin e ujërave termike…

E diela e 14 shkurtit 2021, zbardhi e veshur në të bardhë në tërë komunën e Medvegjës. E papritur, sepse ishte një kohë me temperatura të larta të shkallês së Celsiusit.
Shtresa e dëborës së rënë, këtu në Bajë të Siarinës, arrinë afro dyzet cm. e në kodrat e sajë ndoshta edhe dyfishin.

Bletët a mia, të cilat deri më dje me nxitim mblidhnin polenin e thanës e të lajthisë, sot janë strukur në foletë e tyre, duke pritur që pranvera t‘u sjell kohën me diell dhe lule, ka shkruar ndër të tjera Rexhep Abazi nga Banja e Sjarinës (Medvegjë).
Reshjet e borës nisën të premtën pas mesnatës.
Fotot: Nga Rexhep Abazi, Banjë e Sjarinës.

/www.kohapressnews.org/Koha Press/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here