Home Kult/Arsim Edhe Kamenica pjesë e festivalit të artit publik – murali që prezanton...

Edhe Kamenica pjesë e festivalit të artit publik – murali që prezanton bukurinë e qytetit…

117
0

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, i ka dhënë pamjen e ndryshimit Kamenicës, qytetit më të bukur në vend.

Një qytet i qetë e me njerëz të urtë, cilësohet Kamenica nga ata që kanë punuar aty, nga ata që e kanë vizituar, nga ata që jetojnë aty.

Kastrati sot ka shkruar:

“Kamenicës sonë po i shtohen edhe me shumë ngjyrat, nga murali i realizuar nga artisti Slim Safont nga Barcelona.
“Falenderoj drejtorin Arianit ibrahimi, drejtoreshen e “Mural Fest Kosovo”, Lebibe Topalli, që ky objekt në qytetin tonë po merr këtë pamje”, ka theksuar Kastrati.

Kënaquni me këto pamje, me ngjyrat e qytetit të Kamenicës, me çunin dhe qengjin, me urtësinë e kamenicasve, me jetën e re që gjithmonë lind në këtë qytet e nuk shuhet kurrë.
/Kjo foto dhe ajo në mural nga Arian Mavriqi/

www.arenapress.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here