Home Extra Gjilanasit me 1946 – stili i veshjes /Kthimi në kohë/

Gjilanasit me 1946 – stili i veshjes /Kthimi në kohë/

98
0

Vitet e rinisë në një kohë tjetër, 1946…
Stili i veshjes dhe mënyra e jetës ishin në përputhje me kohën e atëhershme, me nivelin e zhvillimit ekonomik.
Mirëpo, një duket e pastër si kristali: veshja ishte më edukative dhe njerëzit kishin shumë respekt për njëri-tjetrin…
Dikur njerëzit nuk kishin kohë të merreshin me punët e të tjerëve, por kishte edhe vlera dhe jeta kishte më shumë kuptim… /Foto nga dr. Shevçeti, editor: N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here