Home Dikur/dje dhe sot/ Gjilani dikur, ëndërr e jetë! / Kthimi në kohë/

Gjilani dikur, ëndërr e jetë! / Kthimi në kohë/

168
0

Nga N. Buzuku/Arenapress.info/ Arena Press/

Këto foto na dëftojnë për jetën dikur. Ka qenë bukur apo jo, vlerësimin e japin ata që jetuan në atë kohë, ata që ende janë në jetë dhe gjurmët e kujtimet që lanë prapa ata që ikin në amshim!

Pamje të bukura që, gjithsesi, flasin sa 1000 fjalë!

/Arenapress.info/Arena Press/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here