Home Udhëtim/Fotografi Jeta në fotografi (2)

Jeta në fotografi (2)

156
0

Njeriu dhe qytetërimet nuk vdesin kur mbulohen nga dheu dhe koha, por kur harrohen!


E djeshmja do të jetojë në kujtimet e sotme, ndërsa e sotmja në kujtimet e nesërme.
Ashtu siç fjala e keqe vdes me njeriun që vdes sapo ta mbulojë dheu, ndërsa njeriu nuk harrohet pasi ta ketë mbuluar dheu sepse pas tij jeton fjala e mirë!
Kështu është edhe me qytetërimet: O jetojnë nëpër kohë falë gjurmëve të tyre, o falë vlerave që ruhen në kujtesën e njeriut.

/Nexhat Buzuku/


/N.B./ Arenapress.info/Arena Press/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here