Home Kronika Qytetarët respektojnë në plotëni vendimin e qeverisë, respektojnë shtetin – respektojnë shëndetin...

Qytetarët respektojnë në plotëni vendimin e qeverisë, respektojnë shtetin – respektojnë shëndetin e tyre

454
0


Shkami pushtetor nuk është më i rëndësishëm se jeta ime, jeta yte, jeta e qytetarëve.
Vendimi i Qeverisë së Kosovs për kufizimin e lëvizjes e qrkullimit të qytetarëve e automjeteve në orare të caktuara kohore është zbatue dhe respektue në plotëni.


Ju lumtë qyttarë të Kosovës, spse vetëm kështu do ta përballojnë e do të dalim fitimtarë në këtë luftë me armikun e padukshëm – Coronavirusin.

Jeni duke lexuar e duke parë në ekrane dhe foto e video se e gjithë bota ka kufizuar ose ndaluar plotësisht grumbullimet e lëvizjet e qytetarëve.


Mënyra më e duhur dhe efikase për të shmangur kontaktin me virusin Corona është zbatimi i vendimit të Qeverisë së Kosovës, e cila po bën pun ëtë jashtëzakonshme.
Dikujt mund t’i pengojë suksesi i Qeverisë, por ne duhet të mendojmë për shëndetin tonë dhe jo për kolltukun e dikujt.

/Arenapress.info/Arena Press/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here