Home Dikur/dje dhe sot/ Kopshti i parë i fëmijëve në Gjilan /Kthimi në kohë/ 6/

Kopshti i parë i fëmijëve në Gjilan /Kthimi në kohë/ 6/

84
0

Gjilan, viti 1955, kopshti i parë i fëmijëve me mësimdhënësin Sabri Talin, i njohur me nofkën ‘Babush’ Tali, i cili më vonë punoi mësimdhënës në shkollën fillore “Musa Zajmi”. /Nga dr. Shevqeti, editori: N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here