Home Extra Ky tyxhar iku sot prej nga kishte ardhur dhe mirë që ia...

Ky tyxhar iku sot prej nga kishte ardhur dhe mirë që ia mbathi

142
0

/Nga Bahtijar Kryeziu/

Ky tyxhar iku sot prej nga kishte ardhur dhe mirë që ia mbathi. Për një ditë bëri 3 gafe:
1. E quajti shtetin – shtet terrorist!
2. Të rinjtë e VV-së – i quajti adoleshentë! dhe
3. Këta të rinj i radhiti te të sëmurët psikopatë!

A e di ky njeri se kemi rininë më të mirë, më të shëndetshme, më patriote, ndër gati të gjitha shtetet e Europës, pavarësisht përkatësinë politike të tyre (të VV-së, të LDK-së, të PDK-së, të AAK-së, të NISMЁS, të PSD-së a të disa partive të tjera të pakicave të R. Kosovës).

A e di ky njeri se pasurinë nesër do ta lë, por rinia jonë Kosovën – kurrë jo.
Edhe pasuria, edhe partia, edhe Kosova ju mbetet të rinjve dhe, le t’ju mbetet. Rinia është shpresa, është ardhmëria, është liria e Republikës së Kosovës, more zotëri.


Arenapress.info/Arena Press/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here