Home Kult/Arsim Më tepër se te fjalët e saj, gjithë vëmendja dhe nguti ishin...

Më tepër se te fjalët e saj, gjithë vëmendja dhe nguti ishin përqendruar te forma e bukur e buzëve… /muzgu 8/

128
0

/Ismail Kadare – “E penguara”

…fundit. Ohu, ia bëri me vete, duke e çuar më në fund, mendjen te vajza. Siç ndodhte zakonisht me gjithçka, në atë klub, ngrirja në fytyrën e Migenës, tani që e rikujtoi, iu dluk më e pazbërthyeshme. Si ishte e mundur që e kishte marrë aq lehtësisht? Më tepër se te fjalët e saj, gjithë vëmendja dhe nguti ishin përqendruar te forma e bukur e buzëve dhe padurimi për ta puthur. Por ngrirja ishte rishfaqur edhe pas puthjeve, madje edhe pas puthjeve të saj, ato që gjithmonë ishin më të ëmblat. Deshi ta pyeste, ç’ke kështu, por butësisht, pa kurrfarë alarmi, siç pyetet partnerja naive, kur e mundon shkelja…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here