Home Dikur/dje dhe sot/ ‘Morava e Binçës’ – dikur gjigant ndërtimi sot dergjet në heshtje e...

‘Morava e Binçës’ – dikur gjigant ndërtimi sot dergjet në heshtje e nën ndryshkun e kohës!

96
0

Ndërmarrja shoqërore ndërtimore “Morava e Binçës”, dikur gjigant kosovar në sektorin e ndërtimit në Kosovë dhe përtej. Numri i të punësuarve arrinte mbi 4000 punëtorë. Kjo ndërmarrje i bëri objektet e para montuese në Kosovë.

Ndërsa, dikur gjigant ndërtimi e punësimi, sot pa punëtorë, me objekt që dikur ishte shembull, sot ndryshku i kohës po e shkatërron!/Nga dr. Shevçeti, editor: N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here