Home Uncategorized Në Gjilan: Ka nisur kontrollimi shëndetësor i nxënësve

Në Gjilan: Ka nisur kontrollimi shëndetësor i nxënësve

163
0

Në bashkëpunim me Drejtorinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale (DSHMS) dhe Qendrës së Mjekësisë Familjare, ka filluar kontrollimi sistematik i nxënësve, në kuadër të projektit “Vlerësimi i gjendjes shëndetësore të nxënësve të shkollave fillore të Komunës së Gjilanit”.
Sipas drejtorit të Drejtorisë Komunale të Arsimit, Nazim Gagica, projekti ka për qëllim që të bëhet një kontrollim sistematik i nxënësve të shkollave fillore në komunën e Gjilanit, me qëllim që të bëjmë zbulimin e sëmundjeve dhe problemeve shëndetësore, si dhe të bëjmë parandalimin dhe trajtimin adekuat dhe në kohë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here