Home Extra Në Kamenicë bëhet rrepa e kuqe me peshë 3 kg…!

Në Kamenicë bëhet rrepa e kuqe me peshë 3 kg…!

52
0

Rrepa e kuqe në foto është bërë në Kamenicë, e ky qytet dhe kjo komunë me rrethinë dallohen për shumë kultura bujqësore.

“Isha tek vajza ime Zahidja e cila jeton në Kamenicë. Të nesërmen dhëndrri Skender Fetiu, para se të nisem. thotë a doni t’i merrni ca rrepa të kuqe nga kopshti ynë. Unë i adhuroj pemët e perimet shumë. E solli një qese të nailonit dhe e futi në vetur. Unë as që i shikova se çfarë dhe si janë?!
Kur shkoi në shtëpi çka me pa ato me madhësi u ngjanin kungujve.
Nga kurreshtja e mora njërën nga ato e shkova tek një shitëse në Medvegjē dhe e luta ta masin peshën e saj.
Ajo peshonte 3282 gr. ( 3,282 kg.)”. /Nga Rexhep Abazi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here