Home Uncategorized Nuk bën ta jetosh jetën pa e parë! Ku gjendet ky vend…?!

Nuk bën ta jetosh jetën pa e parë! Ku gjendet ky vend…?!

162
0

Ku është ky vend mbresëlënës…?!

Një vend i mrekullueshem për pushim, shërim sëmundjesh e problemesh të ndryshme shëndetësore, rehabilitim psikik e fizik…
Me bukuri përrallore, pyje përreth, lumi përmes, ujëra termike, gejzer…

Natyrë e përkryer, e pastër, lumi Jablanica rrjedh me ritmin e përjetshëm. Në këtë vend sa herë që shkon të duket se për herën e parë. Një lumë që shihet në foto rrjedh nga bjeshkët pafund, dhe aty poshtë nën urë zdirgjet në lumin Jablanica, me ujë kristal./Nexhat Buzuku/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here