Home Extra Nxënësit gjilanas në pushim veror në Ohër, 1954 /Kthimi në kohë/

Nxënësit gjilanas në pushim veror në Ohër, 1954 /Kthimi në kohë/

77
0

Vitet e rinisë në një kohë tjetër, Ohër, 1954

Nxënësit gjilanas me mësimdhënësit në pushim veror në Ohër me 1954. Në mes: mësimdhënësi Kenan Mahmuti, në dy skajet mësimdhënësit: Abdylazizi dhe Jashar Jashari. /Nga dr. Shevçeti, editor: N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here