Home Extra Qeveria e re – Qeveria e turpit!

Qeveria e re – Qeveria e turpit!

279
0


“Nga një qeveri e bekuar nga populli në një qeveri të bekuar nga Srpska Lista”, kështu e ka komentuar formimin e qeverisë së re, Fehmi Sylejmani, anëtar i KP të LVV-së. Sipas tij, kjo qeveri do të jetë qeveria e turpit.

Ai e ka quajtur të turpshme atë që ka ndodhur që nga mocioni në kohë pandemi e deri në aktin e sotëm të votimit të një qeverie ilegale dhe pa legjitimitet qytetar.


“Turp ju qoftë gjithë atyre që e tradhëtuan votuesin! Historia do t’i dënojë. Turp të gjithë atyre deputetëve që ngritën dorën për këte qeveri të marrëzisë”, ka thënë Sylejmani.
Sipas tij, tashmë ka humbur kuptimi i daljes në zgjedhje dhe është thyer rendi kushtetues, sepse kushdo mundet të formojë qeveri, madje edhe me votë të kontrabanduar të deputetit në odë, në mes të natës.

Ndërkaq, abstenimin e deputetit të LDK-së nga Gjilani, Fatmir Rexhepi, e ka vlerësuar lartë, duke pohuar se “Rexhepi edhe një herë dëshmoi se posedon vyrtyte të larta moralo, poltike, e njerëzore, kombëtare e qytetare”. Tutje Sylejmani ka vlerësuar: “Fatmir Rexhepi ka integritet personal, ka qëndrueshmëri dhe konsistencë në parimet e tij të drejta, ka stabilitet politik dhe vizion të qartë”.

Sipas Sylejmanit, Rexhepi e ka mbajtur në vazhdimësi fajlën e votuesit dhe po gëzon respekt në masë, për shkak të besnikërisë që ka manifestuar me rastin e abstenimit të një qverie jolegjitime.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here