Home Kult/Arsim Sot, rihapen çerdhet (0-5 vjeç) dhe niveli parashkollor – Kthehen në shkollë:...

Sot, rihapen çerdhet (0-5 vjeç) dhe niveli parashkollor – Kthehen në shkollë: semimaturantët (me 8 qershor), maturantët (me 15 qershor)

129
0

Sot rihapen çerdhet (0-5 vjeç) dhe niveli parashkollor – Kthehen në shkollë: me 8 qershor semimaturantët e me 15 qershor maturanët

Nga sot, e hënë, 1 qershor 2020, do të rihapen çerdhet.
Klasët e nënta kthehen në shkollë nga 8 – 19 qershor, ndërsa klasët 12 kthehen në shkollë nga 15 – 30 qershor.

Nga data 8 qershor deri më 19 qershor bëhet kthimi klasëve të nënta nëpër shkolla dhe organizohet testi i arritshmërisë, i cili do të mbahet me 23 qershor. Nga data 15 qershor deri më 30 qershor bëhet kthimi i klasëve të dymbëdhjeta nëpër shkolla dhe organizohet testi i maturës, i cili do të mbahet me 4 korrik”, ka thënë ministri i Shëndetësisë Arben Vitia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here