Home Uncategorized Trump kërcënon demonstruesit: Mos provoni të hyni në Shtëpinë e Bardhë –...

Trump kërcënon demonstruesit: Mos provoni të hyni në Shtëpinë e Bardhë – do të hasni në qenë të zemëruar dhe armët më të rrezikshme që kam parë!

138
0

Trump “thërret” – prapa agjentëve të etur për veprim: Ne do t’i përshëndesim ata me qenët më të egër dhe me armët më të rrezikshme.

Nëse provojnë të hyjnë në Shtëpinë eë Bardhë, protestuesit do të priteshin me qen të zemëruar dhe armët më të rrezikshme, tha presidenti amerikan.

Protestat shpërthyen në të gjithë Shtetet e Bashkuara, dhe përveç demonstratave fillestare nga qytetarë të zemëruar në Minneapolis, ato u përhapën në Minesota, ku Garda Kombëtare u vendos, ndërsa të premten gjendje e përkohshme e jashtëzakonshme dhe u vendos ora policore. Mijëra protestues dolën në rrugë edhe në Chicikago, Detroit, Los Angeles, Washington, Atlanta, Denver, Columbus, Memphis, New York …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here