Home Dikur/dje dhe sot/ Ushtrimet e ndihmës së parë nga Kryqi i Kuq në Gjilan, 1952

Ushtrimet e ndihmës së parë nga Kryqi i Kuq në Gjilan, 1952

82
0

Ushtrimet e ndihmës së parë të organizuar nga Kryqi Kuq në Gjilan me 1952, ku shihet qendra e shtruar me gurë. Në këtë periudhë u bë largimi i varreve nga qendra ku do të ndërtohej Gjykata Komunale. Qyteti kishte nisur të urbanizohej dhe të ndërtoheshin institucionet komunale. /Nga dr. Shevçeti, editor: N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here