Home Lajmet Vendimi i Qeverisë së Kosovës: Transporti publik lejohet të punojë me 50%...

Vendimi i Qeverisë së Kosovës: Transporti publik lejohet të punojë me 50% të kapaciteteve

65
0

Sot pasite është mbledhur Qeveria e Kosovës, me këtë rast janë marrë masa të reja anti-COVID-19, duke përfshirë ndalimin e qarkullimit prej orës 22:00 – 05:00 e mëngjesit, mësimi online përs sistemin parauniversitar dhe universitar, pezullimin e gastronomisë.

Kështu, Qeveria mori vendim që transporti publik do të lejohet duke shfrytëzuar deri 50% të kapaciteteve.
Ndërkaq, taksitë lejohen të kenë një udhëtar prapa ose 3 nëse janë anëtarë të së njëjtës familje, thuhet në njoftimin e Qeverisë së vendit.
Kjo masë preventive është marr për ta parandaluar përhapjen e infeksionit me virusin korona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here