Home Kronika ‘Agmia Center’ ruan traditën – ka produkte të mjaftueshme, nuk do të...

‘Agmia Center’ ruan traditën – ka produkte të mjaftueshme, nuk do të ketë ngritje çmimesh

1712
0

‘Agmia Center’ siguron konsumatorët dhe qytetarët – gjithmonë me ju – produkte të mjaftueshme – nuk ka ngritje të çmimeve. Ne jemi aty, si gjithmonë, në shërbimin tuaj!


Të jesh e para për 20 vjetë rresht nuk është privilegjë, është detyrë, obligim, përgjegjësi dhe ndershmëri, është punë e pandalshme dhe është përkushtim.


Ky njoftim i ‘Agmia Center’ është mirëpritur dhe mbështetur nga konsumatorët dhe qytetarët


‘Qendra Agmia’ informon konsumatorët se ka produkte të mjaftueshme.
Në njoftim thuhet se ‘Agmia Center’ ka produkte në sasi të mjaftueshme dhe i siguron konsumatorët dhe qytetarët se nuk do të ketë ngritje të çmimeve.

Tri ditët e fundit ka pasur një fluks të madh të qytetarëve nëpër qendra tregtare të konsumit të përditshëm, për t’u furnizuar me artikuj të ndryshëm. Mirëpo, zyrtarë të Qeverisë kanë reaguar, duke u kërkuar tregtarëve të mos luajnë me çmime.


Prandaj, ky njoftim i ‘Agmia Center’ i siguron konsumatorët që të mos kenë frikë, sepse ka sasi të mjaftueshme produktesh dhe nuk do të ketë ngritje çmimesh.

Tradita vazhdon, ‘Agmia Center’ është e para.

/N.B./Arenapress.info/Arena Press/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here