Home Kult/Arsim Ata që bënë emër, ata që lanë gjurmë – veteranët e arsimit...

Ata që bënë emër, ata që lanë gjurmë – veteranët e arsimit dhe nxënësit e dikurshëm në Gjilan

152
0

Shkolla nëpër vite në Gjilan, dikur…

Mësimdhënësit e Gjilanit në vitin 1955 – në mes: Sebahat Mahmuti dhe Jashar Jashari.

Mësuese Kadrije Rexhepi, viti 1957.

Mësimdhënësi i matematikës, veterani i arsimit në Gjilan, Kurtesh Ahmeti, foto e vitit 1962.

Mësuesit Jusuf dhe Sulejman Dindar me nxënësit në Dobërçan, me 1953.

/Nga dr. Shevçeti/redaktor: N.B./www.arenapress.info/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here