Home Dikur/dje dhe sot/ Berberët e Gjilanit, 1964

Berberët e Gjilanit, 1964

99
0

Berberët e Gilanit, 1964, ata që na mbajnë fytyrën dhe kokë të pastër e të rregulluar bukur…

Me stile të ndryshme dhe simpatike të frizurave, me fytyra të mirëmbajtura e të bukura, ishte zeja që bënin mjeshtrit e briskut e të gërshërëve, dikur… /Foto nga dr. Shevçeti/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here