MĂ«simdhĂ«nĂ«sit gjilanas ndĂ«r vite – ata qĂ« trasuan udhĂ«n e dritĂ«s...

4. Pjesë e rubrikës sonë “Ju prezantojmë” do të jenë edhe mësimdhënësit, të cilët nëpër vite dhanë një kontribut të jashtëzakonshëm...

MĂ«simdhĂ«nĂ«sit gjilanas ndĂ«r vite – ata qĂ« i dhanĂ« emĂ«r e...

3. Pjesë e rubrikës sonë “Ju prezantojmë” do të jenë edhe mësimdhënësit që nëpër vite, kryesisht dikur e deri sot, të cilët...

Portat dhe muret e oborreve-shtëpive tona dikur…

Etnokultura tradicionale në qytet e fshatra të Gjilanit dikur dhe sot. Pamjet tregojnë se si evoluoi ndërtimi i dyerve dhe...

MĂ«simdhĂ«nĂ«sit gjilanas nĂ«pĂ«r vite – ata qĂ« i dhanĂ« kuptim jetĂ«s...

Pjesë e rubrikës sonë "Ju prezantojmë" do të jenë edhe mësimdhënësit që nëpër vite, kryesisht dikur e deri sot dhanë një...

MĂ«simdhĂ«nĂ«sit gjilanas nĂ«pĂ«r vite – ata qĂ« dritĂ«suan udhĂ«t e jetĂ«s!...

Pjesë e rubrikës sonë "Ju prezantojmë" do të jenë edhe mësimdhënësit që nëpër vite, kryesisht dikur e deri sot dhanë një...

Qyteti i Gjilanit nëpër vite…/Etnokultura e ndërtimit dhe jeta urbane/Fotografi/

Qyteti i Gjilanit nëpër vite…/Etnokultura e ndërtimit dhe jeta urbane/Fotografi/ Qyteti flet përmes fotografisë, edhe ndryshimin e dëshmon...

Kur është përgatitur drama e parë në Gjilan dhe nga kush?

Sipas shënimeve të prezantuara nga Isa Gashi me 1987, drama e parë në gjuhën shqipe në ...

Qyteti i Gjilanit dje dhe sot /fotografi/

Udhëtim në kohë... Bëj që jeta yte të mos jetë një synim për t'u arritur, por një udhëtim....

Qyteti i Gjilanit dikur, sa shumë ka ndryshue…

Fotot ofrojnë dëshmitë origjinale të ndryshimit në kohë të qytetit të Gjilanit. Qyteti i Gjilanit nga një...

Qyteti i Gjilanit dikur – mĂ«nyra e tĂ« jetuarit atĂ«herĂ«...

Pamje në qendrën e qytetit të Gjilanit, viti 1963. - Rruga e mbuluar me kubëza, grumbuj njerëzish tek bisedojnë, për çka...

Te Fundit