PapĂ«rgjegjĂ«sia e ‘Interex-it’ – TĂ« veprojnĂ« inspektorĂ«t e KomunĂ«s sĂ« Gjilanit?

Duke u nisur nga ndjenja dhe apeli i organeve shtetërore që të blejmë produkte vendore, duke përfshirë...

HOMAZH: Emri yt mësuesi Ramë ka hyrë në çdo shtëpi, emri...

HOMAZH PËR MËSUESIN RAMË PIREVA Emri yt mësuesi Ramë ka hyrë në çdo shtëpi, emri dhe vepra yte ka mbetur në secilin...

Fotot: Pamje mahnitëse, Kukësi dhe Puka nën magjinë e borës pranverore

Nga veriu në juglindje një pjesë e mirë e territorit është mbuluar nga dëbora. Megjithë vështirësitë që janë krijuar, pamjet në...

Sot, nĂ« “DitĂ«n BotĂ«rore tĂ« VeshkĂ«s”, bĂ«het thirrje pĂ«r rritjen e...

Intervista e dr. Shevçetit për Radio KFOR-in me rastin e ditës botërore të veshkës Sot në "Ditën Botërore...

Ajo vdiq në ditën e martesës, burri i kërkoi mjeshtrit të...

Ky varr është në Stamboll, është ngritur për gruan e cila vdiq në ditën e martesës. Bashkëshorti kerkoi nga mjeshtri t'i bëhet...

Dy legjenda tĂ« mjekĂ«sisĂ« sĂ« Gjilanit e AnamoravĂ«s – dr. Shaban...

Më të mirët që ka pasur e ka mjekësia e Gjilanit dhe Anamoravës e përtej - dr. Shaban Rexhepi - gjinekolog e...

Pa gra, s’ka lot

/Shkruan: Kimete Berisha/ Kurrë nuk jam ndjerë e shkelur nga djemtë dhe nga burrat. Kurrë, në...

Zogjtë në fluturim…, edhe kur vjen shiu e bora edhe kur...

Zogjtë, gjithmonë janë lajmëtarët e parë kur prishet moti, kur vijnë erërat e kur vjen shiu e...

Mirëmëngjesi kudo që jeni!

Pamje nga qyteti i Gjilanit, sot në mëngjes... Ditë e vrërët me shi dhe fluska bore të përziera bashkë.

A po vjen në Ditën e Mësuesit, profesor Artan!

E rëndë të shprehet dhembja me fjalë, profesor… Homazh për profesorin Artan Bunjaku nga nxënësit e Gjimnazit "Zenel Hajdini"...

Te Fundit