Haziri: Penda e Përlepnicës e ka arritur nivelin maksimal të mbushjes...

Gjilan, 3 shkurt 2021 – Task-forca për menaxhimin e thatësisë në Gjilan, e themeluar nga kryetari Lutfi Haziri, më 14 qershor...

KKSB: Siguria mbetet e kënaqshme, por pandemia e ka rënduar jetën...

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi e ka vlerësuar të qetë gjendjen e sigurisë në komunën e Gjilanit, por është shprehur i...

Haziri: Përmes granteve nga Fondi i Mileniumit do të ndihmon 25...

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri ka nënshkruar sot një marrëveshje me drejtoreshën e organizatës HELP, Shqipe Breznica për ndarjen...

Shuhet avokati Bajram Kadriu – Haziri: Avokati im, mbetet engjĂ«lli...

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, është shprehur i pikëlluar me ikjen nga kjo jetë të avokatit të...

Banorët e fshatit Çelik të kënaqur me mirëmbajtjen e rrugës…

Bora dhe ngricat nuk i gjeti pa përkrahjen e Komunës së Gjilanit banorët e fshatit Çelik, rruga...

Punë e shkëlqyeshme në Qendrën e Tatimit në Pronë

Sapo futesh në soliter, aty është shërbimi civil, një hyrje në të majtë të dërgon në katin e...

“Hidromorava”: Mos e pĂ«rdorni ujin e ujĂ«sjellĂ«sit pĂ«r pije deri me...

Gjilan, 12 janar 2021 - Kompania Rajonale e Ujërave "Hidromorava" në Gjilan njoftoi se ujin për pije nuk mund ta përdorin konsumatorët...

Haziri me rastin e vdekjes sĂ« Nehat Ramadanit: “Ah bre Nehat!...

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka shprehur shqetësimin dhe pikëllimin e thellë me rastin e vdekjes së Nehat Ramadanit, i...

Haziri: Rënia e infeksionit me COVID-19 në Gjilan nuk lejon komoditet,...

Gjilan, 5 janar 2021 – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka bërë të ditur se numri i infeksionit me COVID-19...

Haziri: Në natën e Vitit të Ri u ndanë një banesë...

Kryetari Gjilanit, Lutfi Haziri, bëri të ditur sot se edhe natën e ndërrimit të moteve, nuk ka...

Te Fundit