Rezonanca “Dr. Shevqeti” dhe ordinancat “Lila Med” dhe “Bio Eng” me...

Diçka e mrekullueshme po fillon - kjo iniciativë konkrete do t'u ndihmojë atyre që kanë më së shumti nevojë.

Cilat ushqime e luftojnë depresionin?

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), depresioni është një sëmundje mendore e përhapur: trishtimi, vetëvlerësimi i ulët, ndryshimi i humorit, ankthi dhe...

Qeveria në dëtyrë miratoi masat e reja anti-COVID-19, nesër hyjnë në...

Kjo është bërë e ditur në një komunikatë për media nga zyra për informim e Kryeministrit të Kosovës. “Me kërkesë të Kryeministrit...

19 të vdekur dhe 711 raste të reja me COVID-19...

Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës, në 24 orët e fundit janë testuar1633 mostra, janë regjistruar 711 raste të reja...

Artriti reumatoid shkurton jetën e njeriut me tre vjet – kujdesi...

Artriti reumatoid dhe osteoartriti janë dy sëmundje që futen në kategorinë e përgjithshme të sëmundjes së artriti. Ndryshimet mes...

Kujdes ndaj dozave të kafesë që konsumoni gjatë ditës

Kur vjen puna tek përfitimet shëndetësore, reputacioni i kafesë vërvitet në ekstreme. Pirja e dy...

855 raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit...

Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës, në 24 orët e fundit janë testuar 1930 mostra, janë regjistruar 855 raste të...

14 të vdekur dhe 807 raste të reja me COVID-19 në...

Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës, në 24 orët e fundit janë testuar 1816 mostra, janë...

11 të vdekur dhe 720 raste të reja me COVID-19 në...

Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës, në 24 orët e fundit janë testuar 1599 mostra, janë regjistruar 720 raste të...

16 të vdekur dhe 690 raste të reja me COVID-19 në...

Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës, në 24 orët e fundit janë testuar 1566 mostra, janë regjistruar 690 raste të...

Te Fundit