Vjeshta shumĂ«ngjyrĂ«she me bukuri mahnitĂ«se…

Vjeshta shumëngjyrëshe ofron bukuri mahnitëse, sikur pamja e këtij bliri në oborr pranë dritares, sot.

UdhĂ«tim nĂ« fshatrat e KamenicĂ«s: Liqeni i Rubocit – tre peshkatarĂ«,...

Udhëtimi në fshatrat e Kamenicës është pothuaj i pafund, ashtu siç janë bukuritë mahnitëse të kësaj zone....

Fotografi – perĂ«ndimi i diellit – aty ku bota fillon heshtjen

Çdo gjë bie në heshte kur dielli largohet heshtazi, gati pahetueshëm e kthehet...

Qyteti i Gjilanit nĂ« fotografi sikur dĂ«fton tĂ« kaluarĂ«n… – UdhĂ«timi...

Në varrin e prindit tim, Ramushit, shkruan: "Me jetue qenka vonë, me vdekë qenka herët!"/Sh. M./ Qyteti i kalldrëmit,...

UdhĂ«timi nĂ« DesivojcĂ« (KamenicĂ«): Desivojca – njĂ« vend i bukur me...

/Nga Shevçet Mehmeti e Nexhat Buzuku/ Fshatrat janë bërë si shtëpi të pleqve, ku...

Hëna mbi malet e Feriçevës (Kamenicë)

Atje ku malet ngrihen deri në qiell dhe kodrinat përqafohen me hënën…Një pamje e mrekullueshme në natën me hënë, pasi muzgu mbuloi...

Më duket se është koha për të ikur…!/muzgu 9/

Ismail Kadare - "Gjenerali i ushtrisë së vdekur" …fytyra të nemitura, të anuara pak, kor i...

Ohri, qyteti i një kujtese të harruar /Reportazhi/

Ohri Nga Pëllumb Gorica Duke ecur në hapësirat që shtrihen...

UdhĂ«tim – fotografi mahnitĂ«se nga ShqipĂ«ria: Natyra flet me pamjen e...

Foto: Rruga në zonën e Borshit (Vlorë), lumi Erzen, Shën Gjergji (30 minuta larg Tirane), shtegu në...

Udhëtimi në Kremenatë të Kamenicës: Fshati pranë lumit, shtëpi të braktisura...

Gurgullima e ujit kristal, që si dikur edhe tash mund të pihet pa problem, peshqit që vallëzonin...

Te Fundit