Home Udhëtim/Fotografi Dimër e verë në një stinë – Luboteni!

Dimër e verë në një stinë – Luboteni!

76
0

Pamje impresionuese e majës së Lubotenit, e mbuluar me borë, dje, ndërsa poshtë ngrohte dielli.
Pranverë, maji i luleve, por atje lart sikur në kulmin e shtëpisë është tjetër stinë, atje gjithmonë, me përjashtime kohore të muajve shumë të nxehtë, është dimër.


Gjithsesi, bukur dhe madhështi në një vend e një kohë, në 16 maj 2021.
Kështu është kjo jetë e kjo botë, diku dimër e diku verë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here