Home Dikur/dje dhe sot/ Ditët e jetës shkollore… / Qyteti i Gjilanit në vitin 1972/

Ditët e jetës shkollore… / Qyteti i Gjilanit në vitin 1972/

125
0

E vërteta ka një emër, ajo lexohet këtu…

Udhëtim në kohë /Qyteti i Gjilanit – nxënës në vitin 1972 /Vazhdimi 69/

Ditët e jetës shkollore në Gjilan

Gjilan, 7 qershor 2021 – Qyteti i Gjilanit në vitin 1972. Në foto: nxënësit e drejtimit shkencor në Gjimnazin e dikurshëm, viti i tretë, me kujdestarin Ferat Rexhepi. /Nga dr. Shevqeti, editor: N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here