Home Jeta Fabrika e dikurshme u kthye në gërmadhë…/foto sot/

Fabrika e dikurshme u kthye në gërmadhë…/foto sot/

119
0

Në fotot që janë bërë sot pasdite, duket objekti i IBGJ-së (Industria e Baterive në Gjilan) i kthyer në gërmadhë!

Gjilanasit, e sidomos ata që kanë punuar në këtë fabrikë dhe familjet e tyre, e dijnë mirë se si jetohej dhe çfarë ishte mirëqenia sociale dhe ekonomike.

A ka shkelje më të madhe të ligjit dhe krim më të madh se sa kur njerëzit i lë pa punë dhe rrjedhimisht pa bukë…?!

/www.kohapressnews.org/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here