Home Kronika Fëmijët i japin jetë parkut të qytetit në Kamenicë

Fëmijët i japin jetë parkut të qytetit në Kamenicë

99
0

Qyteti dhe tërë territori i Kamenicës njihet për bukuri të rralla, ndërsa punët e mira që janë bërë në qytet, i janë gëzuar dhe i kanë përjetuar fëmijët. Ata kanë marr edhe dhurata, ndërsa kuajt e vegjël me karroca, të sjellur veçmas për ta, i kanë gëzuar shumë.


Ja çka shkruan Kastrati për këtë aktivitet në fundvit:
Parkut të qytetit, sot i dhanë edhe më shumë hijeshi fëmijët dhe kuajt e vegjël të sjellur për ta nga “Joni Ranch” në Kamenicë.
Për nxënësit e klasës së parë dhe të dytë nga Shipashnica e Hogoshti, janë shpërndarë dhurata të financuara nga “Joni Ranch”.

Dhurata të tilla do të ndahen përsëri, ndërkaq të gjitha bizneset e komunës që dëshirojnë të gëzojnë fëmijët në këtë mënyrë, të lajmërohen në DKA!
I jemi mirënjohës pronarit Nexhmedin Iseni, për bashkëpunimin. Fëmijët t’i gëzojnë dhuratat, ka shkruar Kastrati.

/www.arenapress.info/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here