Home Extra Gjilanasit me 1957 /Kthimi në kohë/

Gjilanasit me 1957 /Kthimi në kohë/

157
0


Dikur moti…Stili i veshjes dhe mënyra e jetës

Në foto: Emini, Kadrushi, Ismal Qerkezi, Aliu, Ismaili i Gigimive, Asim Koretinka.Viti 1957.
Respekt për gjeneratat gjilanase nëpër vite! /Nga dr. Shevçeti/
Jeta është e përjetshme. Ku ka jetë s’ka harresë as vdekje!/Editor i portalit: N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here