Home Dikur/dje dhe sot/ Gjilani me 1966 – ritme jete…/Udhëtim në kohë/29/

Gjilani me 1966 – ritme jete…/Udhëtim në kohë/29/

78
0

Kronikë kohe…

Gjilan, 20 prill 2021 – Gjilani në vitin 1966. – Stacioni i Autobusëve para hoteli “Evropa” dhe autobusët “Dubrava” që bartnin udhëtarë.

Blinat e qytetit në muajin qershor mbushnin qytetin me aromë.
Të rinjtë në korzo duke shëtitur dhe takuar me njëri-tjetrin, moshash të ndryshme. Fëmijët në orët e vonshme të mbrëmjes mbledhnin lule bliri për të marr çaj në shtëpi.
Para Komunes, automobilat e parkuar. Në katin e dytë në pjesën me balkon ndodhej zyra e kryetarit të Komunës. /Nga dr. Shevqeti, editori: N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here