Home Uncategorized Gjilani në vitin e largët 1937 – fillimi drejt një jete që...

Gjilani në vitin e largët 1937 – fillimi drejt një jete që po lindtte! /Udhëtim në kohë /30/

93
0

Gjilan, 20 prill 2021 – Gjilani në vitin 1937. Shtëpia e familjes Simonoviç e ndruar me 1923, ndërsa dyqanet tjera ishin në ndërtim e sipër.

Këto objekte kanë qenë prezente deri me 1963, kur u rrënuan për të ngritur ndërtesën pesë katëshe. Kështu dukej qendra e Gjilanit dikur.

Vazhdojmë të ju sjellim gjurmë në kohë, përmes fotove dhe kronikave të dr. Shevqetit.


P.S. Kërkesë: Ju lutemi nëse posedoni fotografi dhe ndonjë fjalë për Gjilanin dikur e nëpër vite, na i dërgoni në Facebook te Nexhat Buzuku, ose në e-mail: n_buzuku@hotmail.com, do të përmendet obligativisht autorësia e juaj, sipas dëshirës suaj. Respekt për gjilanasit e mrekullueshëm dje dhe sot!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here