Home Udhëtim/Fotografi Heshtja në shtëpinë e dajëve!

Heshtja në shtëpinë e dajëve!

328
0

Udhëtim / Kthimi në kohë/

Poliçkë (Kamenicë)


Nga Ilir VOKSHI

Shtëpia e dajëve të mi! Sot, as një njeri nuk e pashë!
Përse humbëm vallë kështu, gjurmët, përse i latë këtu…?!
Nostalgji! Sa shumë kujtime e momente të bukura kam nga këtu! Sot, nuk dëgjoj zë njeriu!
Në një breg, strukur malit, gjeta gjurmë nga jeta ime! Dhe, ndjeva pëshpërimën e mallit, e zjarrminë në gjoks, gufuar…!
Ah! Si t’i lë gjurmët e votrës, se kujtimet i marr me vete…!

Poliçkë (Kamenicë)

Poliçkë (Kamenicë)

/Arenapress.info/Arena Press/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here