Home Kronika Deri me 30 prill shtyhen pagesat e kredive bankare, internetit, rrymës e...

Deri me 30 prill shtyhen pagesat e kredive bankare, internetit, rrymës e ujit

132
0

Masa qeveritare për lehtësira ekonomike për zbutje të gjendjes në këtë situatë emergjente.

Zv.kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, pak më parë bëri publike disa masa qeveritare për lehtësime ekonomike për bizneset dhe ekonomitë familjare.
Kështu, deri me 30 prill shtyhen pagesat për kredi bankare, internet, rrymë dhe ujë.

Këto dhe një listë masash tjera të propozuara do t’i miratojë Qeveria e Kosovës. Pas pak shkrimi i plotë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here