Home Dikur/dje dhe sot/ Jeta ka ngjyrat e saj, ka edhe njerëzit e vet…/Të çlodhesh duke...

Jeta ka ngjyrat e saj, ka edhe njerëzit e vet…/Të çlodhesh duke pritur…!/

130
0

Ky njeri në foto duket sa ka durimin dhe nuk nxiton, andaj edhe ka vendosur ta djeg cigaren me durim! I mësuar nga jeta, gjithsesi…

Sot njerëzit lexojnë pak, madje edhe të shkolluarit po përtojnë të hapin ndonjë libër për të freskuar trurin.

Në vend të librit tani mik i njerëzve janë hallet e jetës, stresi…! “Nuk e jetojmë dot të sotmen duke menduar si do ia bëjmë ditën tjetër!”,- shprehet secili që e pyet se si po i kalojnë ditët…/Foto nga dr. Shevqeti, editori: N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here