Home Kronika Komuna e Gjilanit shpall qershorin muaj të aksionit për një mjedis të...

Komuna e Gjilanit shpall qershorin muaj të aksionit për një mjedis të pastër dhe ekologjik

58
0

Nëse e duam qytetin tonë, duhet të kujdesemi të gjithë për pastërtinë dhe ambientet e përbashkëta mjedisore.

Me qëllim të ruajtjes dhe mirëmbajtjes së vazhdueshme të ambientit sa më të pastër dhe të shëndetshëm, Komuna e Gjilanit, gjatë muajit qershor 2021, organizon aksion të përbashkët për pastrimin dhe gjelbërimin e hapësirave brenda dhe jashtë zonave të qytetit. Njëherit duke synuar sensibilizimin dhe ndërgjegjësimin e publikut për rëndësinë e një mjedisi të pastër dhe ekologjik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here