Home Extra KTHESA KA NISË!

KTHESA KA NISË!

124
0

/Nga Qemajl Mustafa – ish-kryetar i Gjilanit/

Prej sot u krijue klimë e re politike në Kosovë e prej nesër nisin aktet praktike për ta bërë kthesën.
Kjo qeveri shkon shpejtë për “uthull”, sepse kujt nuk i ka vyjtë për kurrgjë (përveç për me e rahatue me ndonjë punësim ndonjë militant). Boll jetë të gjatë e t’pahajr paska pasë.

PDK e LVV duhet me i heq pa kusht vijat e kuqe dhe duhet me marrë përgjegjësi për me e drejtue vendin kah permbyllja e marrëveshjes me Serbinë, qe është top prioritet yni dhe kah integrimet, po ashtu.
Paralel me këto veprime të mëdha, duhet me ju dhënë zjarr reformave të thella të brendshme për ta forcue ekonominë, arsimin, shëndetësinë, administratën, sigurinë… I riu ynë nuk pret më. Dokrrat tona nuk na i duron më. Koha për kthesën e madhe më në fund ka ardhë. Bile, vonë jemi shumë.

Politikajtë hajgarexhi nuk do të kenë shumë terren në ditët që po vijnë. Le të jetë ky një entuziazëm imi, së paku!.

Arena Press/arenapress.info/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here